Студенти групи БФК-115, під керівництвом викладачів кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, вирішили відзначити День Європи у незвичний спосіб. Вони організували і провели фестиваль британської кухні. Усім було цікаво дізнатись про історію виникнення сендвічів, мафінів, традиційних страв національних свят, зокрема різдвяного кексу, культуру вживання алкогольних і безалкогольних напоїв тощо. Студенти не лише дізнались цікаві факти про страви Англії, Шотландії, Уельсу і Північної Ірландії, але й отримали надзвичайні емоції, скуштувавши справжні шедеври кулінарного мистецтва своїх одногрупників. Для усіх присутніх це був унікальний додатковий шанс удосконалити уміння спілкуватись англійською мовою.
